Durf te Dromen

Met het project DURF TE DROMEN verzamelen we dromen uit de stad en bieden we het komende jaar een programma waarmee we met deze dromen aan de slag gaan. Tijdens de Vestingdagen Hellevoetsluis heb je misschien een kijkje genomen in de dromoscopen van Charlotte van Otterloo en je droom gedeeld met onze dromenvangers. Het is tijd om de dromen te delen! Kijk maar eens naar de droom van wethouder Hans van der Velde, de droom van Thea, of de droom van Belinda.

ONLINE CHALLENGE

Graag dagen we jullie vanuit Durf te Dromen uit om met je eigengemaakte zwerfkei de stad op steeds meer plekken steeds een beetje mooier te kunnen kleuren.

De challenge voor thuis:

Ga zelf op zoek naar een zwerfkei in je omgeving. Beschilder deze thuis met teksten en wensen. Plaats je kleurrijke zwerfkei op een zichtbare plek bijv. in je tuin, voor de voordeur, raam of op een andere mooie plek. Maak vervolgens een foto van jouw gemaakte zwerfkei op deze door jouw gekozen plek.

Stuur deze foto aan info@cultuurhuisnieuweveste.nl of deel de foto via instagram of facebook met ons. Graag ook een klein verhaaltje erbij voor wie en waarom jij deze kei hebt gemaakt.

Uit alle inzendingen kiezen we een foto en deze winnaar ontvangt 2 gratis kaartjes (voucher) voor een voorstelling naar keuze in Theater Twee Hondjes. Hoe leuk is dat! Doe je mee? Stuur je foto in voor 1 juli.                                                                                                                       De winnaar maken we op 7 juli bekend!

BINNENKORT

De eerste inzendingen voor songteksten voor ‘Droom je mee’ zijn al binnen. Wil je ook meedoen?  Stuur jouw  tekst voor 20 juni in. Hierbij alvast een inkijkje in de droomtekst van Geerte Wensink.

Dromen..

Als een vogel zou ik vliegen,
Op de adem van de wind.
Naar het land waar ik mijn dromen,
Mijn verloren jeugd hervind.
En dit lied van hoop en vrede
Dat hier bijna, bijna niet meer klinkt.
Is het lied dat ik zal horen,
Als mijn volk in vrijheid zit.

Wij dagen jou ook  graag uit om  jouw dromen op papier te zetten. Schrijf mee, kruip in de pen en geef uiting aan je dromen: toekomstdromen, dagdromen, geluksdromen, wensdromen .. Inspiratie komt, wanneer het komt! Ga in de vrije val….. Droom je mee?

Na een selectie zullen een aantal van deze dromen in een lied verwerkt worden en wie weet hoor jij jouw tekst dan straks terug in het nieuwe lied, waarmee performers van de Theatertuin vanaf eind juni in Hellevoetsluis gaan optreden.  Mocht jouw inzending worden uitgekozen, dan mag jij aangeven voor wie je het gezongen wil hebben en dan zorgen wij voor een live optreden op een plek naar keuze.

Mail je droomtekst voor 20 juni naar info@cultuurhuisnieuweveste.nl

WORKSHOPS

TERUGBLIK

Meer informatie of vragen? 
Neem dan contact op met:
Carla van der Mast
0644324790
info@cultuurhuisnieuweveste.nl

VOLG ONS OP